Stichting Corporate Communicatie

De Stichting heeft tot doel een netwerk en ontmoetingsplaats te creƫren voor professionelen en organisaties die direct of indirect betrokken zijn bij corporate communicatie in al zijn facetten.

De Stichting wil een kenniscentrum zijn op het gebied van corporate communicatie

Tenslotte wil de Stichting als denktank fungeren om de competenties en het professionalisme van haar leden te verhogen. Dit zal gebeuren door het organiseren van studiedagen, conferenties, ontbijtvergaderingen en congressen. Een website en diverse publicaties zullen daarbij worden aangeboden.

CCC 31/05/2012

Op 31 mei vond het congres 'Corporate Communicatie 2020, Reputatiemanagement: het einde van de klassieke corporate communicatie' plaats in de Communicatieloft.
Bekijk de foto's en de presentaties

Voorzitter

Moniek Delvou werd benoemd tot voorzitter van de Stichting Corporate Communicatie.

Moniek Delvou is woordvoerster bij Belfius.

Award Corporate Communicatie

De Award Corporate Communicatie wordt jaarlijks toegekend. Ieder bedrijf of organisatie met performante resultaten op gebied van corporate communicatie komt in aanmerking.

meer info